Flaş Haber
Kapat
Muhammet Özünal
Muhammet Özünal
25 Şubat 2017 Cumartesi 11:46
Kafalar karıştı!
Erzurum'da geçtiğimiz günlerde Olimpiyat Parkı'nda bulunarak sahibine teslim edilen içi altın dolu çantayla ilgili olarak ortaya atılan iddialar, kafaları karıştırdı. Olimpiyat Parkı'nda bulunduğu açıklanan ve güvenlik görevlileri tarafından sahibine teslim edilen çantayla ilgili Nokta25'te dün yayınlanan haber, çok sayıda tepki mesajını da beraberinde getirdi. Nokta25'i arayan, mesaj gönderen ve sosyal medyada haberi paylaşarak yorum yapan onlarca okur, çantayı bulan asıl kişinin Çetin Ekren isimli Olimpiyat Parkı çalışanı olduğunu ileri sürdü. Mesajlarda, çantanın Olimpiyat Parkı'nda değil, parkın bulunduğu güzergah üzerindeki otobüs durağında unutulduğu ve Çetin Ekren'in söz konusu çantayı bulduktan sonra otobüs durağına bir not bırakarak, altınlarla birlikte Olimpiyat Parkı'nın güvenlik görevlilerine teslim edildiği iddia edildi. Haberle ilgili olarak gönderilen tepki mesajları doğrultusunda sorumlu yayıncılık anlayışı gereği Çetin Ekren isimli personele ulaşan Nokta25 editörleri, iddiaların doğruluk payı olup olmadığını öğrenmek istese de, bunda başarılı olamadı. Çetin Ekren, tüm ısrarlara rağmen konuyla ilgili olarak tek bir cümlelik açıklama bile yapmazken, söz konusu iddialar da böylece geçerliliğini kaybetmiş oldu.
Nokta25 editörleri ise, konu hakkında şunları kaydetti: "Okurlarımızin beklenti ve taleplerini kesinlikle dikkate almak durumundayız. Dolasıyla biz de okurlarımızın iddiaları üzerinden yola çıkarak Çetin Ekren isimli park çalışanına ulaştık ve iddiaların doğru olup olmadığını sorduk. Çetin Ekren de bu konuda herhangi bir açıklama yapmadı ve konunun daha fazla gündemde kalmasını istemediğini ifade etti. Biz de durumu okurlarımızın bilgisine bu şekilde sunmayı uygun gördük" dediler. 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rasit tekin 2017-02-25 12:21:44

Basın sorumlulugu gereği tekzip yazisi yazarak kamuoyunu aydinlattığınız için okur olarak biz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Göstermiş olduğu erdem ve yaptığı ahlaki davranışla bizlere örnek olan Çetin EKREN 'e tekrar teşekkürlerimizi insanlık borcu olarak sunuyoruz. Özellikle kendini reklam etmemek adına açıklama yapmaması da büyük bir mutevazilik örneğidir. İyi ki böyle insanlar var ve bu insanları iyi ki sizin gibi sorumluluk sahibi basından ogrenebiliyoruz.

Avatar
İrfan uysal 2017-02-25 12:57:00

Kimileri reklam peşinde boy boy resim verir biz yaptik biz bulduk der kimi ise isimsiz kahramandır reklamı sevmez. Helal olsun çetin Ekren'e bir kere daha ders vermiş gündemde kalmasın diyerek. Bizim reklam kokan adamalara ihtiyacımız yok. Adam gibi adamlara ihtiyacımız var.

Avatar
Salih Zeki KÜÇÜKOSMAN 2017-02-25 13:15:32

Buyrun size adam gibi adam bir Dadaş â yakışan hareket örneği. Kendini ön plana çıkartmamak için ve konunun daha fazla gündemde kalmaması için bir açıklama yapmamış. Nokta25 haber ailesi olarak sizlere de bu yaptığınız haber için teşekkür ederiz. Nasıl ki dün yaptığınız yanlış haber için tepki gösterdiysek bugün yaptığınız bu düzeltme için de teşekkür etmesini biliriz. Bu erdemli davranışı için debir Çetin Ekren dostumuza teşekkürler hala daha günümüzse böyle iyi yürekli insanların var olduğunu bizlere göstererek umut ışığı olmuştur

Avatar
İrfan 2017-02-25 13:34:13

Bu arkadaş kimdir bilmiyoruz ama adam gibi adammış tam bir DADAŞ helal olsun yaptığını Allah rızası için yaptığını bir kere daha ispat etti böyle insanlarla çalışmak herkese nasip olmaz

Avatar
zeki kaya 2017-02-25 21:16:52

çetin bey olması gerektigi gibi hareket etmiş bu işlerin Allah rızası için iyi bir insan olmanın fıtratı geregi yapılması gerektigi için konuyu kapatmış umulurki diger arkadaşlar bu konudan kendine ders çıkartırnokta 25 olarak sizide düzeltme yazınızdan dolayı tebrik ederim fakat ilk haberdeki gibi ısmarlama haberciligi servis haberciliginizide gazetecilik meslegine uygun görmedigime dile getirmek istiyorum tebrikler çetin bey ve nokta 25